Welkom op WeszDEV!

geplaatst op 30-07-2019 om 20:33 uur
update

Na een lange tijd dan toch eindelijk online.

Het mocht even duren, maar na een lange periode van hard werken, hersens kraken en kramp in mijn vingers is WeszDEV.com eindelijk klaar! Maar goed, wat is er nou anders dan eerst? Want het is niet de eerste keer dat deze website zijn deuren opent. Er zijn veel dingen veranderd waaronder een hele nieuwe (frisse) stijl en een verbeterd systeem. Wat dat precies inhoud ga ik even uitleggen.

Wat is WeszDEV nou eigenlijk?
Om het kort te houden; WeszDEV is een leer project waar ik mijn eigen grenzen constant probeer te verleggen.
Ik probeer nieuwe technieken uit en verwerk deze in mijn website als ik er mogelijkheden voor zie, hierdoor blijf ik up-to-date en mijn website natuurlijk ook.

Wat kan ik hier op deze website?
Als u niet van ontwerpen houd die uiteenlopen van visitekaartjes tot websites, heeft u hier niet veel te zoeken eigenlijk. Op dit moment is het voornamelijk nog een leer project zoals ik hierboven al uitlag, maar in de loop van de tijd zal ik meer (leuke en handige) functies toevoegen, zodat een bezoek aan deze website nog leuker is!

Is er meer informatie over het systeem?
Bijna alles op deze website is gemaakt door mij zelf. Met uitzondering van de PHP class extensies RainTPL en MeekroDB en de CKEditor voor tekstverwerking. Hierdoor kan ik een mogelijke fout snel terug vinden, onderzoeken en oplossen om dit in de toekomst te voorkomen.
Op dit moment wordt er gebruik gemaakt van wowCMS B1.2-190730
Voor meer informatie kunt u op deze link een uitgebreide about vinden.

Kan ik contact met u opnemen?
Dat kan zeker, op de contact pagina vindt u een formulier waar u een bericht kan achterlaten voor mij.

Veel plezier op de website!

Wesley